Isparta’da Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

eylül ayı personel toplantısı yapıldı

30 Eylül 2022 - 14:55

Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü 2022 yılı Eylül Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında Isparta Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İl Müftüsü Şahin’in açılış konuşmasından sonra İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet’in sunumlarıyla devam etti.

Erkek personelin katıldığı toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen yazılar okundu, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle camilerde alınması gereken tedbirler konuşuldu. Ayrıca camilerde Kur’an kurslarının açılması, Kur’an eğitimine önem verilmesi hatırlatıldıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı ve Isparta Müftülüğü sosyal medya hesaplarının takip edilmesi istendi.

28 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleşen toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri