Isparta’da Kadir Gecesinde Camiler Doldu Taştı

Isparta'da Kadir Gecesinde Camiler Doldu Taştı

kadir gecesinde camiler doldu taştı

07 Nisan 2024 - 14:55

Kadir Gecesinde Camiler Doldu Taştı

Isparta Müftülüğü, Kadir Gecesi münasebetiyle Kavaklı Camiinde "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti " düzenledi.

Kadir gecesinde Müslümanlar camilere akın etti.

05 Nisan 2024 Cuma günü Kavaklı Camiinde gerçekleştirilen programda SDÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Hafız Abdullah Ertuç, Kavaklı Camii İmam Hatibi Baş İmam Hatip Kurra Hafız Muhammed Azak, Mekke Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Mustan Sarıtaş, Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Suat Sarıca Kur’an-ı Kerim tilaveti sundular.

Programın sonunda İl Müftü Vekili Halil Taş dua yaptı.

Ayrıca Isparta Müftülüğüne yeni alınan Mobil Hizmet Aracı ile ITKM Pazar Hal Camii önünde vatandaşlara çorba ikramda bulunuldu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...