Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...

Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.

il müftümüz ibrahim halil demir ve bitlis ohin medresesi baş müderrisi şeyh fethullah ayte hocaefendi, muş alparslan üniversitesi rektörü prof. dr. mustafa alican'ı makamında ziyaret etti.

29 Nisan 2024 - 18:30

İl Müftümüz İbrahim Halil Demir ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİCAN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi '' Gençlerin yüreklerinde manevi iklim havasını oluşturmak istiyoruz. Gelişen ve değişen dünya düzenini yakından takip ediyoruz. Bugün bütün bir insanlık zor bir süreçten geçiyor. Bu zorlukları ortadan kaldıracak yegâne şey yine ilimdir, hikmettir dedi.

Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican,  gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendiye teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü...
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...