Hayırsever Işadamları Zekatını Tdv Vakfı Muş şubesi...

Hayırsever Işadamları Zekatını Tdv Vakfı Muş şubesi Aracılığı Ile Gazze'ye Bağışladılar.

hayırsever işadamları zekatını tdv vakfı muş şubesi aracılığı ile gazze'ye bağışladılar.

28 Mart 2024 - 18:30

Hayırsever işadamları zekatını TDV Vakfı Muş Şubesi aracılığı ile Gazze'ye bağışladılar.

Özcanlar Madencilik ve İnşaat Limited Şirleti, zekatlarını Gazze'ye gönderilmek üzere, TDV Vakfı Muş Şubesi Başkanı İbrahim Halil Demir'e teslim ettiler.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir "Bu anlamlı ve duyarlı davranıştan çok etkilendiğini, kendilerini tebrik ettiğini, Filistin meselesinin tüm Müslümanların ortak davası olduğunu, her yaşta bütün Müslümanların Filistin’e hem maddi hem de manevi olarak destek vermesi gerektiğini" ifade etti.

İl Müftüsü Demir, ziyaret sonunda hayırsever işadamı Mehmet Şirin Özcan ve ekibine  Filistin atkısı hediye etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri