Muş Alparslan üniversitesi Islami Ilimler Fakültesi Dekanı...

Muş Alparslan üniversitesi Islami Ilimler Fakültesi Dekanı Prof.dr. Murat Serdar, Dekan Yardımcıları Doç.dr. Cahit Karaalp Ve öğretim Görevlisi Dor. Abdullah Arca Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Ettiler.

muş alparslan üniversitesi islami ilimler fakültesi dekanı prof.dr. murat serdar, dekan yardımcıları doç.dr. cahit karaalp ve öğretim görevlisi dor. abdullah arca il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret ettiler.

19 Şubat 2024 - 18:30

Muş Alparslan Üniversitesi  İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat SERDAR, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Cahit KARAALP ve Öğretim Görevlisi Dor. Abdullah ARCA  İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir : İlahiyat Fakültesi ile ortak faaliyetlere çok büyük önem verdiklerini söyledi ve mevcut ortak projelerdeki işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Müftü Demir, toplumumuza özellikle de gençlere kaliteli bir din hizmeti götürebilmek için kurumlar arası ortak çalışmaların çok değerli olduğunu vurguladı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SERDAR, İl Müftülüğü ile İlahiyatın  çok güzel ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, bu faaliyetleri daha da geliştirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Muş Alparslan Üniversitesi  İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat SERDAR, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Cahit KARAALP ve Öğretim Görevlisi Dor. Abdullah ARCA'ya teşekkür eden Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, kendilerine çalışma hayatında başarılar diledi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri