Muş Il Müftülüğü Tarafından Zekat Hizmetleri Değerlendirme...

Muş Il Müftülüğü Tarafından Zekat Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

muş il müftülüğü tarafından zekat hizmetleri değerlendirme toplantısı düzenlendi.

21 Şubat 2024 - 18:30

​​​​​​​Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde zekât konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekât bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla Muş İl Müftülüğü tarafından Muş İl Müftülüğü tarafından Zekat Hizmetleri Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya TDV Müdürü Selman Aktaş konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıya İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve  din görevlileri katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir; “Bugün Müslümanlar tarafından çokça unutulan büyük bir ibadet olan Zekat konusunu konuşmak için bir araya geldik. Bu konuda bugün burada olmamızı sağlayan Allah'a hamdüsenalar olsun. Bu vesileyle programa teşriflerinden dolayı muhterem hocamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Ardından kürsüye gelen TDV Müdürü Selman Aktaş; “Diyanet İşleri Başkanlığımızın her birimi güçlü faaliyet ve hizmet ağı ile insanlığımıza dokunuyor. Başkanlığımızın gücünü ortaya koyduğu, insanlığa dokunduğu en önemli unsurlardan biri de şüphesiz ki Türkiye Diyanet Vakfımızdır. Yaklaşık 50 yıldır var olan büyük bir iyilik hareketi seferberliği için kurulmuş olan Türkiye Diyanet Vakfımız, ülkemizin her yerinde hayri hizmetlerle, inşai faaliyetlerle, eğitim faaliyetleri ile ülkemiz insanına önemli hizmetler yürütmeye devam ediyor. Biz kurum ve kuruluş olarak sizlerin gayretiyle, çabası ve desteğiyle çok hızlı ve etkili bir şekilde şükürler olsun bunu gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Düzenlenen konferansın ardından İl Müftüsü Demir ve TDV Müdürü Aktaş,  İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve zekat koordinatörleriyle zekat çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.



 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri