Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Ayşe Memiş 4-6 Yaş...

Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Ayşe Memiş 4-6 Yaş Kur'an Kursunda Düzenlenen ''12 Mart Istiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programına" Katıldı.

muş il müftüsü ibrahim halil demir, ayşe memiş 4-6 yaş kur'an kursunda düzenlenen ''12 mart istiklal marşı'nın kabulü ve mehmet akif ersoy'u anma günü programına" katıldı.

12 Mart 2024 - 18:30

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Ayşe Memiş 4-6 Yaş Kur'an kursunda düzenlenen ''12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programına" katıldı.

Program tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Türk Kurtuluş Savaşının en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinimi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen, 4-6 yaş öğrencilerimizin ezberlemiş oldukları milli marşı hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andılar.

Programda İl Müftüsü Demir yapmış olduğu konuşmada, İstiklâl Marşı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve destansı ruhunu en güzel şekilde anlatan bir eserdir. Mehmet Akif Ersoy, bu şiirini, Türk milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi ölümsüzleştirmek için yazmıştır, kurtuluş savaşında vatan için mücadele eden tüm ecdadımızı ve dizelerine 'KORKMA' diye başlayarak cesaret ve inanç aşılayan, bu milletin kahramanlığını tarihe not düşerek ölümsüzleştiren vatan şairi Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz dedi.

Program İl Müftüsü Demir'in öğrencilerle çekmiş olduğu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri