Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı, Ramazan Ayının Gelmesi...

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı, Ramazan Ayının Gelmesi Dolayısı Ile Muğla’da Basın Yayın Kuruluşlarına Ziyaretlerde Bulundu.

muğla il müftüsü yaşar çapçı, ramazan ayının gelmesi dolayısı ile muğla’da basın yayın kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

12 Mart 2024 - 18:25

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Ramazan ayının gelmesi dolayısı ile Muğla’da basın yayın kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.
Müftü Çapçı, Yenigün, Devrim, Hamle Gazeteleri, Muğla Medya Grubu, İhlas Haber Ajansı  ile Mabolla Medya Tv’ye Ramazan ayı gelmesi dolayısı ile ziyaretlerde bulunanarak, Yenigün Gazetesi yetkilisi  Hüseyin Atılgan, Hamle Gazetesi Yönetim Kurulu başkanı Hayati Nizamoğlu, Devrim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ateş, Muğla Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Göçer, İhlas Haber Ajansı Muğla Temsilcisi Bekir Tosun ile Mabolla Medya Tv Yöneticisi Esma Turan’ı ziyaret ederek Ramazanlarını tebrik etti.
Rahmet ve Mağfiret ayına yeniden kavuşmaktan dolayı ne kadar şükretsek azdır diyen Müftü Çapçı, bu ayda Müslüman olarak yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yılın temasını “Ramazan ve Ahiret Bilinci”  olarak belirlediğini hatırlatan Müftü Çapçı, Ahiret hayatının önemine ve Ahirete hazırlanmada Ramazan ayının önemine dikkat çekti.
 Ziyaretler sonunda Müftü Çapçı Kurum yetkililerine Diyanet İşleri Başkanlığı Ramazan ayı özel baskısı olan “Ahiret Bilinci” Kitabını hediye etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri