Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı, Muğla Yörük Obaları Dernek...

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı, Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanı Orhan Akcan'ı Ziyaret Etti.

muğla il müftüsü yaşar çapçı, muğla yörük obaları dernek başkanı orhan akcan'ı ziyaret etti.

26 Nisan 2024 - 18:25

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanı Orhan Akcan'ı ziyaret etti.

İl Vaizi Ve Gençlik Koordinatörü Cüneyt Çakır ile TDV Muğla Şube Uzmanı Kahraman Kazandere'nin de yer aldığı ziyarette Müftü Çapçı Başkan Akcan'dan Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tarihi Menteşe Evinden dönüştürülen Dernek Binasında  Yörüklerin kullandıkları eşyaların sergilendiği Müze Evi de gezen Müftü Çapçı, Başkan Akcan'ı Yörüklerin Kültürel birikimini yaşattığı için tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Akcan da Müftü Çapçı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müftülüğün hizmetlerinde Dernek olarak her  türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, Müftü Çapçı'nın Başkan Akcan' a Başkanlık eserlerinden hediye etmesi ve  toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu