Konya Il Müftülüğü Tarafından Sahrada Yağmur Duası Programı...

Konya Il Müftülüğü Tarafından Sahrada Yağmur Duası Programı Düzenlendi

konya il müftülüğü tarafından sahrada yağmur duası programı düzenlendi

26 Nisan 2024 - 17:55

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan kuraklık nedeniyle İl Müftülüğümüz tarafından Seyrantepe Kur’an Kursu bahçesinde organize edilen yağmur duasına, Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Meram Belediyesi Başkanı Mustafa Kavuş, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Kur’an kursu öğrencileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan program ilahi, kaside ve tesbihat okumalarıyla devam etti. “Kul Hakkı” ve “Dua” konuları üzerine vaazu nasihat edildi.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi’nin imametinde cuma namazı eda edildi. Namazın akabinde İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, sabır, şükür, kanaat ve istiğfar konusunda cemaate hitap etti.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'nin yaptığı Yağmur Duasına yüzlerce vatandaş amin dedi. Duanın akabinde yapılan ikramla program sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu