Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Yatağan Ilçe Müftüsü Ve...

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Yatağan Ilçe Müftüsü Ve Kavaklıdere Ilçe Müftü Vekili Durmuş Ali çetmi Ile Birlikte Kavaklıdere Ilçesinde Bir Dizi Temaslarda Bulundu.

muğla il müftüsü yaşar çapçı yatağan ilçe müftüsü ve kavaklıdere ilçe müftü vekili durmuş ali çetmi ile birlikte kavaklıdere ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

22 Nisan 2024 - 18:25

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Yatağan İlçe Müftüsü ve Kavaklıdere İlçe Müftü Vekili Durmuş Ali Çetmi ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
Müftü Çapçı ilk olarak Kavaklıdere Kaymakamı Ramazan Aykut Saka'yı makamında ziyaret etti.
 Müftü Çapçı ve Çetmi burada  Kaymakam Saka ile bir süre sohbet etti.
Din hizmetleri konusunda yapılacak çalışmalarda  istişarelerin yapıldığı ziyarette Kaymakam Saka, Müftü Çapçı ve Çetmi’ye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Müftü Çapçı da misafirperverliği dolayısı ile Kaymakam Saka’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Müftü Çapçı  ve Çetmi daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.
Başkan Demir  ziyaretleri dolayısı ile  Müftü Çapçı ve Çetmi’ye teşekkür ederek dini hizmetlerde her zaman destek olmaya hazır olduğunu dile getirdi.
Müftü Çapçı da başkan Demir’i yeniden seçilmesi dolayısı ile tebrik ederek, verdiği destek dolayısı ile teşekkür edip kolaylıklar diledi.
Buradaki ziyaretlerin ardından Kavaklıdere Merkez Çarşı Camii’ne geçen Müftü Çapçı Cuma Namazı öncesi Cami cemaatine sohbette bulundu.
Sohbet sonunda ise Müftü Çapçı üç gündür  camilerde yapılmaya devam eden Yağmur duasında bulundu.
Müftü Çapçı ve Çetmi  ayrıca Kavaklıdere ilçesinde 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursunu ziyaret ederek 4-6 yaş Kursunda  miniklerle hasbihal edip Kurs Hocası Ganibe Benli’den , İhtiyaç Odaklı Kursta da Hatice Yay’dan bilgi alıp kursa katılan kursiyelere hitap etti.
Ziyaretlerde Vaiz Yücel Karahasanoğlu da hazır bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı Düzenledi
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı...