Berat Gecesi Muğla’da Büyük Bir Coşku Ile Ihya Edildi.

Berat Gecesi Muğla'da Büyük Bir Coşku Ile Ihya Edildi.

berat gecesi muğla'da büyük bir coşku ile ihya edildi.

26 Şubat 2024 - 18:25

Berat Gecesi Muğla'da büyük bir coşku ile ihya edildi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı M.S.K.Ü Ali Rıza Hakses Camii'nde düzenlenen programa katıldı.
Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural ve çok sayıda cemaatin katıldığı, programda Muğla İl Müftülüğü İlahi Korosu ve Camii İmam Hatibi Müslüm Çavlı tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İlahilerin ardından Müftü Çapçı sohbette bulundu ve Dua etti.

Sohbetinde Berat Gecesinin önemine değinen Müftü Çapçı, bu gecenin af ve mağfiret olunmaya vesile önemli gecelerden biri olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayının az bir süre sonra idrak edilmeye başlanacağını belirten Müftü Çapçı, Müslümanların bu süreçleri en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini dile getirdi.

Program sonunda Müftü Çapçı cemaatle kandilleşirken, Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kandil simidi dağıttı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri