Kocaeli Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu "çocuklar Ramazanı...

Kocaeli Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu "çocuklar Ramazanı Karşılıyor" Programına Katıldı

kocaeli müftümüz mehmet sönmezoğlu "çocuklar ramazanı karşılıyor" programına katıldı

12 Mart 2024 - 17:50

Kocaeli Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Kocaeli Kongre Merkezinde Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti ile birlikte düzenlenen “ÇOCUKLAR RAMAZANI KARŞILIYOR” programına katıldı, halkımız ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan ve İlimizde ilk defa yapılan Ramazanı karşılama programına Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Kocaeli İlim Yayma Başkanı Feyzi UTAŞ ve Kocaeli B.B. Başkanı Doç.Dr. Tahir BÜYÜKAKIN tarafından protokol konuşmaları yapıldı. İl Müftülüğümüzünde destek verdiği programda, İl Müftümüz tarafından dua yapıldı. Ezan okunması ve balonların çocuklar tarafından uçurulmasıyla program sona erdi. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri