Giresun’da Bayramlar, Ebedi Bayramların Müjdecisidir

Giresun'da Bayramlar, Ebedi Bayramların Müjdecisidir

bayramlar, ebedi bayramların müjdecisidir

07 Nisan 2024 - 14:00

Giresun İl Müftülüğünde Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Giresun İl Müftülüğü personeli geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Ramazan Bayramı bayramlaşma programında konuşan Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, bayramların dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğu kadar, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu belirtti.

Ramazan ayında elde edilen kazanımların bayram sonrasında da sürdürülmesi gerektiğini belirten İl Müftüsü Kılıçbay, “Bayramlar, ebedi bayramların müjdecisidir. Öyleyse bayramı hakkıyla idrak edelim. Ramazan ve bayramın güzelliklerini ömrümüzün tamamına yayalım. Bayramlar, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma günleridir. Öyleyse yetimlerin ve öksüzlerin ışıl ışıl gözlerine bayram sevinci taşıyalım. Muhtaca, mağdura, kimsesize el uzatıp, onlara da bayramın huzurunu ve mutluluğunu tattıralım. Kudüs, Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere dünyadaki bütün mazlum kardeşlerimiz için dua edelim.” dedi.

Tüm personel ile bayramlaşan İl Müftüsü Kılıçbay, çalışanların aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşması temennisinde bulundu.

Programa, İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, şube müdürleri, vaizler ve Müftülük personeli katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı