İstanbul’da çamlıca Camii’nde şehitlere Dua Programı

İstanbul'da çamlıca Camii'nde şehitlere Dua Programı

çamlıca camii'nde şehitlere dua programı

14 Ocak 2024 - 15:00

Çamlıca Camii'nde Şehitlere Dua Programı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen “Şehitlerimize Dua İçin Sabah Namazında Buluşuyoruz” programı kapsamında tüm camilerde şehit Mehmetçikler için dualar edildi.
İstanbul Çamlıca Camii'ndeki programda Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından sabah namazı kıldırıldı.
Ardından Pençe Kilit bölgesinde teröristler tarafından şehit edilen askerler ve Gazze'de hayatını kaybedenler için okunan hatimlerin duası Çamlıca Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu tarafından yapıldı.
Programa İstanbul Valisi Davut Gül, Üsküdar İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Üsküdar Müftüsü İbrahim Yavuz ve vatandaşlar katıldı.
Programın ardından cemaate çorba ve simit ikramı yapıldı.

Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde Gerçekleştirildi
Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde...
Tokat'ta Hac Semineri Düzenlendi