İstanbul’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 85. Yıl...

İstanbul'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 85. Yıl Dönümünde Dualarla Anıldı

gazi mustafa kemal atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde dualarla anıldı

11 Kasım 2023 - 15:00

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen mevlit programında dualarla anıldı.
İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un katılımıyla gerçekleştirilen program, Beyoğlu Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’nde düzenlendi.
Cuma namazı öncesinde Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlit okundu, Müftü Arpaguş tarafından dua edildi.
Mevlit programına İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beyoğlu İlçe Müftüsü Dr. Mehmet İzci ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Müftü Arpaguş program sonrası hutbe irad ederek Cuma namazını kıldırdı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi