9500 imam kkö alımı ilanı neden kaldırıldı

Diyanet alım ilanı neden kaldırıldı.

29 Haziran 2018 - 20:32 - Güncelleme: 29 Haziran 2018 - 20:35

Diyanet işleri başkanılığı daha önce 9500 alım ilanı yayınlamış ve alımları gercekleştirmişti. alım yapılan personellerin bircoğu görevine başlasada bazılarının soruşturması tamamlanamadığı için görevlerine başlayamadılar. göreve başlayamayanların bazıları ise önümüzdeki günlerde sorusturmalarının tamamlanarak baslaması bekleniyor. Başkan Erbaş'ın daha öncede 2018 yılı sonu itibarı ile yeni alım yapacağını duyurması üzerine bugunlerde yeni bir alım daha yayınlanmıştı. fakat kaldırıldı. işte detaylar.

Alım ilanının kaldırılması akla alım acaba olmayacak mı sorusunuda akla getirdi. bizde müftülükhaberler olarak konuyu derinlemesine araştırdık. ilan sadece diyanetin anasayfasından kaldırıldı. atamaları ve sınavları direk olarak insan kaynakları genel müdürlüğü yaptığı için önemli olan insan kaynaklarının sitesidir.burada ilan durmakta ve alım yapılacaktır. alım tarihi konusu ise netlemediği için suan için bilgi verilememektedir.

YORUMLAR

• 12 Yorum
  • Hafiz
  • A.A.
    5 yıl önce
    Hasan Çelik kardeş, adaylarda verim düşük diyorsun, peki yeni adaylarda verimin yüksek olacağını nereden biliyorsun? Ayrıca, alımın 3 katı sözlüye çağrılıyor bunlar arasından ayırmadan, kayırmadan iyilerin seçileceğini çok iyi biliyorsun. Seçimi 2 gün kala duyuru yapıp, alım yapmamak DİYANETİ kurumsal olarak töhmet altında BIRAKIR.
  • Ayşe Bütün
    5 yıl önce
    Halı hazır 'daki fahrilerii alsınlar ya anlamıyorum ben bunları hem deneyimler. Hem de artık yeter çok bekledik
  • Ayla
  • Hafiz
    5 yıl önce
    Kusura bakmayinda bayanlarda yüksek puanı olupta sınavı bekleyen çok bekliyoruz
  • Hfz kko adayi
    5 yıl önce
    Beklentiye girdik lütfen sözünuzun arkasinda durun hayal kirikligi yasatmayin. Ben sözlü mulakati virgül puanla kacirmistim cok uzulmustum.
  • Hasan Çelik
    5 yıl önce
    bence alımları yeni sınavla almaları gerekir. zaten önceki sınavla 10 bin alım yapmış olup bir eleme yapıldı. kaldı ki verim çok düşük. bu kalanlardan tekrar 10 bin alım olursa tam ir facia ve cinayet işlenmiş olur.
  • Canan Karademir
    5 yıl önce
    Alimların hangi yılin Dhbt'si ile yapilacagi belli mi ?(2016 yada 2018)
  • Ahmet TİKİCİ
    5 yıl önce
    Devlet büyüklerimizce, Diyanet İşleri Başkanımızca ve ilgili birimlerce de malum olanı şudur ki; Şu an dokuzbinbeşyüz kişi yoktur alımlardan faydalanabilecek Bir önce ki alımlarda oniki bin kişi çağrılmasına rağmen istenilen sayıya ulaşılamadı Sene sonunda ki sınavlar beklenirse o zaman sayıya ulaşılabilir ve iş istihdamı için daha da faydalı olur Durumu aziz büyüklerimize arz ederim.
  • Ahmet Tikici
  • Gizem Kahraman
    5 yıl önce
    2016 yada 2018 dhbtsinin hangisi ile olup olmadıgı belli mi aceba ??
  • Emre kiraz
    5 yıl önce
    Öğrenirseniz bizede haber verin bi zahmet hocam
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri