Afyonkarahisar’da “hafızlık Belgesi Takdim Merasimi...

Afyonkarahisar'da “hafızlık Belgesi Takdim Merasimi Düzenlendi”

18 Ağustos 2023 - 09:10

“Hafızlık Belgesi Takdim Merasimi Düzenlendi”

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Hafızlık Tespit Sınavı”nda başarılı olup, belge almaya hak kazanan hafızlara belgeleri, Salar Fatih Kur’an Kursunda yapılan programla takdim edildi.

Belge takdim merasiminde; İl Müftüsü  Sinan Kazancı, İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner, Şube Müdürleri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Hafızlar hazır bulundu.

Programda konuşan İl Müftüsü Kazancı,
“İlimizden her yıl ortalama 120 civarında hafızın, “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazandığını belirterek, hafızların yetişmesinde emeği geçen çok değerli hocalarımıza ve hafızlık müesseselerini maddi ve manevi açıdan destekleyen hayır sahiplerine teşekkür etti.
Evlatlarının hafız olması için, Hâfızlık Kur’an Kurslarımıza gönderen hafız anne babalarını  tebrik etti.
Program yapılan ikramla sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.