Afyonkarahisar’da Ilimiz, Bolvadin Ilçe Müftülüğü...

Afyonkarahisar'da Ilimiz, Bolvadin Ilçe Müftülüğü Depremzedelere Ev Sahipliği Yapıyor.

11 Şubat 2023 - 09:10

İlimiz, Bolvadin İlçe Müftülüğü Depremzedelere Ev Sahipliği Yapıyor.

Ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve pek çok ilimizin etkilendiği depremde Hatay'da evleri yıkılan depremzedeler Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Müftülüğü tarafından yatılı Kur'an kursunda misafir ediliyor.

Hatay'da evleri hasar gören depremzede, Bolvadin ilçesinde ikamet eden din görevlisi akrabasına ulaşarak yardım talebinde bulundu. Din görevlimiz bu aileyi nasıl misafir edebiliriz düşüncesiyle il ve ilçe müftülüğünü durumdan haberdar etti.

Bu kapsamda İl Müftülüğünün bilgisi dahilinde, İlçe Müftüsü Önder Özkan koordinesinde depremzede vatandaşlarımız için odalar hazırlandı. Bolvadin ilçemize intikal eden misafirlerin önce sağlık kontrolleri yapılarak gerekli ilaçları temin edildi. Hemen kışlık kıyafet ve botlar alınarak, bebekler için bez ve mama sağlandı.

Müftülük din görevlileri tarafından hazırlanan ikramlarla karşılanan misafirler ile personel arasında çok duygulu anlar yaşandı.

İlçe Müftüsü Önder Özkan "Yaşanan acıyı bizler de derinden paylaşıyoruz. Yüce milletimize ve sizlere tekrar geçmiş olsun, Rabbim aziz ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin." niyazında bulundu.

Halen depremzedeler Sultan Carullah yatılı kız ve Sultan Carullah yatılı erkek Kur'an kursunda misafir ediliyor.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi