Afyonkarahisar’da “kitap Oku-yorum” Projesi, Tdv...

Afyonkarahisar'da “kitap Oku-yorum” Projesi, Tdv Kitap-kahve’de Uygulanmaya Devam Ediyor.

10 Eylül 2021 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik başlatılan “Kitap Oku-Yorum” projesi TDV Kitap-Kahve’de uygulanmaya devam ediyor.

İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının din görevlilerine yönelik okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi, din hizmetlerinin verimliliğinin artırılması ve bu konuda din görevlilerinin yeterliklerine, mesleki gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla ülke genelinde başlattığı kitap okuma projesi kapsamında tüm din görevlilerinin katılımıyla “Kitap Oku-Yorum” projesi hayata geçirildi. Her ay Başkanlık tarafından belirlenen farklı bir kitabın ve bir önceki ayın Diyanet Aylık Dergisinin tüm din görevlileri tarafından okunması ve ay sonunda müzakere edilmesi şeklinde uygulanan söz konusu proje doğrultusunda Afyonkarahisar il merkezi, köy ve kasabalarında görev yapan din görevlileri 14 gruba ayrıldı ve her grup için bir koordinatör belirlendi.

Söz konusu proje, İl Müftülüğü tarafından Erenler mevkiinde açılan TDV Kitap-Kahve’de pandemi tedbirleri alınarak yüz yüze yapılmaya başlandı. İl Müftüsü Sinan Kazancı bu ayki kitap tahliline katılan hocalarımızı ziyaret etti. Müftü Kazancı, hocalarımızla hasbihal ederek, katkı ve katılımlarından dolayı onlara teşekkür etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri