Afyonkarahisar’da Tdv Kitap-kahve’ De Aile Ve Dini Rehberlik...

Afyonkarahisar'da Tdv Kitap-kahve' De Aile Ve Dini Rehberlik Büroları Istişare Toplantısı.

Afyonkarahisar'da Tdv Kitap-kahve' De Aile Ve Dini Rehberlik Büroları Istişare Toplantısı.

09 Eylül 2021 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Aile ve Dini Rehberlik Büroları koordinatör ve üyeleriyle İl Müftüsü Sinan Kazancı başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Afyonkarahisar TDV Kitap Kahve'de gerçekleştirilen toplantı İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın selamlama konuşmasıyla başladı. Aile kurumunun güçlendirilmesinde canla başla çalışan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ekibiyle böyle nezih bir mekanda beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Kazancı, ADRB ekipleriyle istişarelerde bulunarak bu alanda görev alan, emek veren herkese teşekkür etti.

Sonrasında İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç'in koordinesinde devam eden toplantıda, pandemi öncesi ve sonrası yapılan hizmetler değerlendirildi. Toplumun her kesimine yönelik gerçekleştirilecek projeler de toplantı konuları arasında yer aldı.

Toplantı, İl ve İlçe Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyelerinin teklif ve önerileri ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...