Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Bala, T3...

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Bala, T3 Vakfı Afyonkarahisar Il Sorumlusu Betül Can Ve Gençlik Lideri Osman Temel, Il Müftülüğümüze Ziyarette Bulundular.

01 Şubat 2024 - 09:10

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Bala, T3 Vakfı Afyonkarahisar İl Sorumlusu Betül Can ve Gençlik Lideri Osman Temel, İl Müftülüğümüze ziyarette bulundular.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen " Dene-yap" atölyeleri ve "Teknofest 2024 " hakkında bilgi ve başvurular üzerine konuşulan ziyarette; Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin de bu yönde bilgilendirilmesi ve davet edilmesinin önemi üzerinde duruldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftü Vekili Harun Küçük, misafirlerine teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin