Afyonkarahisar Il Müftülüğümüzce 18 Mart çanakkale...

Afyonkarahisar Il Müftülüğümüzce 18 Mart çanakkale şehitlerini Anma Ziyaretleri Gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Il Müftülüğümüzce 18 Mart çanakkale şehitlerini Anma Ziyaretleri Gerçekleştirildi.

23 Mart 2021 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü olarak 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yıl dönümü münasebetiyle İl Müftüsü Sinan KAZANCI, İl Müftü yardımcıları ve beraberindeki heyet tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Sinan KAZANCI ve İl Müftü Yardımcısı Harun YILMAZ tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ziyaret edildi.

Söz konusu ziyarette okunan Kur’an Kerim sonrası dua eden İl Müftümüz KAZANCI, “Aziz milletimiz, dünyaya 'Çanakkale geçilmez!' dedirten ecdadımızdan bizlere kalan mirastan ilham ve kuvvet almış, Kur’an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde net bir şekilde vurgulanan şehitlik mertebesine ulaşmak için cansiparane mücadele etmiştir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkıp, gazilerimizin göz bebeği olan yurdumuzu korumak hepimizin ortak görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize Rabbim'den sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

İl Müftü Yardımcıları Harun YILMAZ, Sevdegül ÇEKİÇ ve beraberindeki heyet tarafından da bazı şehit aileleri ziyaret edildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleşen ziyaretlerde Kur’an Kerim tilaveti ve şehitlerimiz için dualar yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...