Agri’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza Bir Yenisi Daha Eklendi

Agri'da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza Bir Yenisi Daha Eklendi

4-6 yaş kur’an kurslarımıza bir yenisi daha eklendi

13 Aralık 2019 - 09:17

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Kaymakam Ahmet KARAASLAN, Tutak Belediye Başkanı Bülent DURU, Tutak İlçe Müftüsü Mustafa SOLHAN, Kurum Amirleri ve müftülük personeli ile birlikte Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı “Gönül Bahçesi” isimli (4-6 yaş) Kur'an Kursunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta Müftü Topçu, kursun açılışına emek veren başta Kaymakam Ahmet Karaaslan olmak üzere desteklerini esirgemeyen, Belediye Başkanı Bülent Duru’ya, İlçe Müftüsü Mustafa Solhan’a ve  maddi manevi katkı sunan herkese teşekkür etti.

Müftü Topçu’ nun açılış duasıyla başlayan tören, sınıfların ziyareti, kursta eğitim gören minik öğrencilerin Kur’an okumaları ile devam etti.

Daha sonra İl Müftüsü TOPÇU, Kaymakam Ahmet Karaaslan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Akabinde Tutak Belediye Başkanlığına giderek Belediye Başkanı Bülent DURU’yu makamında ziyaret etti.  Ziyaretin anısına Müftü Topçu, Başkan Duru’ya Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından oluşan kitap seti takdim etti.

Başkan Duru, İl Müftüsü Topçu’ya yaptıkları nezaket ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek İl Müftüsü Topçu’ya plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri