Agri’da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri

Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri

etkili hutbe sunumu eğitim semineri

16 Nisan 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü, din görevlilerine yönelik “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, toplumu din konusunda aydınlatma misyonunun en önemli vasıtalarından birisi olan hutbe hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda cami görevlilerimizin hutbeleri etkili bir şekilde sunmalarına katkı sağlamak amacıyla “Etkili Hutbe Sunumu Eğitici Semineri" gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminerde din görevlileriyle buluşan İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, "Başkanlığımızın koordinesinde din hizmetleri sınıfında çalışan personele yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerine” katılan hocalarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Seminer, etkili hutbe sunum formatörü Mehmet Mehdi Adıgüzel'in sunumuyla devam etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı