Amasya’da Ahimder’den Il Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Amasya'da Ahimder’den Il Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

ahimder’den il müftümüze hayırlı olsun ziyareti

08 Haziran 2020 - 14:30

Amasya İmam Hatipliler Derneği (AHİMDER) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette dernek çalışmaları ve İlimizdeki İmam Hatip Okulları hakkında bilgiler aktaran Dernek Başkanı İbrahim Aslan, İmam Hatip Okulları mezunları, mensupları ve öğrencileri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı, milli manevi ve ahlaki değerlere bağlı bir nesil yetiştirilmesine katkıda bulunmayı ve mezunlarına akademik kariyer temin etmeyi amaçladıklarını,  belirterek, “Sizin de tecrübelerinizle Amasya’ya daha güzel hizmetler yapmak için her daim hazırız ve  destekçiniziz” şeklinde konuştu.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de size her daim destek olacağız. Kapımız her zaman açık. Sizlerle birlikte güzel hizmetler yapma yolunda istişarelerde bulunarak İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Okulları iş birliğiyle güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret