Amasya’da Il Müftümüz Durmuş Ayvaz’dan Vefa örneği

Amasya'da Il Müftümüz Durmuş Ayvaz’dan Vefa örneği

il müftümüz durmuş ayvaz’dan vefa örneği

17 Temmuz 2020 - 10:30

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde yıllarca hizmet etmiş ve emekli olmuş hocalarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Vefa ziyaretleri kapsamında İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, İl Müftü Yardımcılarımız İhsan Caner ve Harun Aydoğdu 35 yıl Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet etmiş ve ilimiz Burmalı Minare Camii’nden emekli olmuş imam hatip Mustafa Kapusuz’u ve oğlu öğretmen Talip Kapusuz’u evinde ziyaret etti.

İmam Hatip Mustafa Kapusuz’la bir süre sohbet eden İl Müftümüz camiamıza vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ederken hocamıza sağlık, sıhhat ve afiyetler diledi.

Emekli İmam Hatip Mustafa Kapusuz, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek İl Müftümüze ve Müftü Yardımcılarımıza teşekkür etti ve  hayır dualarda bulundu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri