Amasya’da Kur’an-ı Anlama Temel öğretim öğrencilerinden Il...

Amasya'da Kur'an-ı Anlama Temel öğretim öğrencilerinden Il Müftümüze Teşekkür Ziyareti

kur'an-ı anlama temel öğretim öğrencilerinden il müftümüze teşekkür ziyareti

27 Mayıs 2022 - 14:30

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan aynı zamanda  Müftülüğümüze bağlı Kız Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamladıktan sonra temel düzeyde Arapça bilgilerini geliştirmek amacıyla Müftülüğümüzce Ziyaret Beldesi Kız Kur'an kursunda açılan ''Kur'an-ı Anlama Temel Öğretim'' dersine devam eden kız öğrenciler ile söz konusu derste eğitim veren müftülüğümüz Şube Müdürü Seyhan Elmacı İl müftümüz Durmuş Ayvaz'ı makamında ziyaret ettiler.
İl Müftümüz Durmuş Ayvaz "Üniversite okuyarak Hafızlık eğitimini almaları ayrıca ezberledikleri Kur'an-ı Kerimin manasını anlama gayretinde olduklarından dolayı öğrencileri tebrik etti". Ziyaretleri  için misafirlerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret