Amasya’da Uzaktan Eğitimle Hafız Oldular

Amasya'da Uzaktan Eğitimle Hafız Oldular

uzaktan eğitimle hafız oldular

11 Şubat 2021 - 15:15

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı Kur'an kurslarında yüz yüze eğitimlere ara verilmiş, il ve ilçe müftülüklerimiz hafızlık eğitimleri başta olmak üzere tüm programları dijital ortama taşımıştı.
Bu kapsamda İl Müftülüğümüze  bağlı Şehit Alper Kalem Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan 18 öğrencimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitimlerle hafızlıklarını bitirdiler.
Öğrencilerin hem okullarına devam ettiğini hem de hafızlık eğitimi aldığını belirten İl Müftümüz Durmuş AYVAZ;
"Kovid-19 sürecinde  derslere uzaktan eğitimle devam ettik. Bu süreç hem öğrencilerimiz hem de öğreticilerimiz için çok zor oldu. Koronavirüse rağmen azimle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesine katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer COŞKUN’a, öğrencilerimizin eğitim gördüğü Hattat Hamdullah Proje Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bilal BAYSAL’a, kurs yöneticimiz Yunus KANTAR’a, kurs hocalarımıza, hafızların yetişmesinde emekleri olan anne-babalarına ve maddi manevi desteğini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da