Ankara’da Vali Yardımcısından Gençlik Merkezlerini Ziyaret.

Ankara'da Vali Yardımcısından Gençlik Merkezlerini Ziyaret.

vali yardımcısından gençlik merkezlerini ziyaret.

01 Aralık 2023 - 09:20

Ankara Vali Yardımcısı Zafer Orhan yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Gençlik Merkezlerini ziyaret etti.

Orhan, ilk olarak Yenimahalle Ebrar Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetler hakkında gençlik projelerinden sorumlu il müftü yardımcısı Fazlı Mutlu dan bilgi alan  Orhan, gençlere yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere Ankara'ya kazandırılan böylesine güzel bir gençlik merkezinin hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Orhan daha sonra, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezen Etlik İmam Hatip Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri ile  Başkent Millet Bahçesi Diyanet Gençlik Merkezinde araya geldi. Burada, gençlik hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu tarafından Vali Yardımcısı Orhan'a, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Orhan, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere, öğretmenlere teşekkür etti.

Bu ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu ve Yenimahalle İlçe Müftüsü Murat Okuyar, Vali  Zafer Orhan'a eşlik etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri