Ankara’da Sağlık Tesislerinde Yürütülen Manevi Danışmanlık...

Ankara'da Sağlık Tesislerinde Yürütülen Manevi Danışmanlık Ve Rehberlik Hizmetleri çalıştayı

sağlık tesislerinde yürütülen manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetleri çalıştayı

19 Ocak 2024 - 09:20

İlimiz genelinde hasta, hasta yakını ve sağlık çalışanlarına talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetinde 2024 yılında görev alan 20 din görevlisi ile Başkalığımız Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile karşılıklı olarak örnek çalışmaları gündeme getirmek, tecrübe paylaşımı yapmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere 17 Ocak 2024 tarihinde Müftülüğümüz Toplantı Salonunda iki oturum halinde bir günlük çalıştay programı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Vekili Abdulhalim ACAR’ın açılış konuşması ve İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU’nun selamlama konuşmasının ardından Çalıştay’ın birinci oturumunda Başkanlığımız yetkilileri ile manevi danışmanlarımız,  mevcut durum tespiti ve sorunlar, ikinci oturumunda ise mevcut sorunlara yönelik çözüm önerileri ve planlamalar üzerinde duruldu.

Çalıştayda,  hastanelerde yürütülen faaliyetlerin kapsamı ve bu kapsamın daha etkin bir şekilde yürütülmesi adına sorun ve çözümlere yönelik  istişarelerde bulunuldu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri