özel Antalya 4 Turu Umrecileri Dualarla Kutsal Topraklara...

özel Antalya 4 Turu Umrecileri Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

özel antalya 4 turu umrecileri dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

19 Ocak 2024 - 09:25

Özel Antalya 4 Turu umrecileri dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Özel Antalya 4 turu umrecileri İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın kafile başkanlığında kutsal topraklara doğru uğurlandı.

Umreciler için Antalya İl Müftülüğü  koordinesinde geniş bir katılımla uğurlama programı düzenlendi.

Antalya Havalimanı'nda düzenlenen programa, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları Talat Özmet, Ramazan Özgün Türkmen, uğurlama ekibi ve  umreciler ile cok sayıda umreci yakını katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Yalçınkaya," Allah yapacağımız ibadetlerimizi şimdiden kabul eylesin. 182 umrecimizle birlikte kutsal topraklara doğru yola çıkıyoruz. Orada hep birlikte ibadetlerimizi yapacağız. Vatanımız, milletimiz, İslam alemi ve özellikle Filistinli kardeşlerimiz için hep birlikte dualar edeceğiz. Rabbimiz yapacağımız tüm dualarımızı, vereceğimiz sadaklarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Müftü Yalçınkaya'nın konuşmasının ardından 182 umreci dualarla kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri