Antalya’da 18 Mart çanakkale Zaferi Ve şehitleri Anma Günü...

Antalya'da 18 Mart çanakkale Zaferi Ve şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Tören Düzenlendi.

18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü dolayısıyla tören düzenlendi.

20 Mart 2024 - 09:25

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'ncu yıldönümü nedeniyle Uncalı Şehitliği'nde anma programı düzenlendi.

Program Konyaaltı İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mesut Kurbani'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya bütün Şehitlerimiz, ordumuz ve milletimiz için yaptığı duaya alanı dolduran yüzlerce vatandaş aminlerle icabet etti.

Vali Hulisi Şahin'in anı defterini imzalamasının ardından aziz şehitlerimizin mezarlarına geçildi.

Vali Şahin ve protokol üyeleri Şehit mezarları başında bekleyen şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

Ayrıca programda protokol tarafından aziz şehitlerimizin mezarları ziyaret edildiği esnada Din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri