Ankara Müftülüğü’nden “bir Yetime Aile Olmak” Konulu Panel

Ankara Müftülüğü'nden “bir Yetime Aile Olmak” Konulu Panel

ankara müftülüğü'nden “bir yetime aile olmak” konulu panel

14 Temmuz 2023 - 09:20

Ankara Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Bir Yetime Aile Olmak” konulu Koruyucu Aile Paneli düzenlendi.

11 Temmuz 2023 Salı günü saat 14:00’da TDV Kocatepe Konferans Salonunda gerçekleştirilen panelde DİB Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan ve Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Gelişimcisi Sinem Metin birer sunum gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü İl Müftü Yardımcısı Aynur Yaşar'ın yapmış olduğu panelde, koruyucu aile olarak bir yetimi sahiplenen koruyucu baba ve koruyucu aile olmanın hayata katkıları konusunda bilgilendirme yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Osman Şekerci’nin selamlama konuşması yaptığı panelin sonunda panel konuşmacılarına hediye takdim edildi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin