Trabzon’da "bir Yetime Aile Olmak" Paneli...

Trabzon'da "bir Yetime Aile Olmak" Paneli Gerçekleştirildi

"bir yetime aile olmak" paneli gerçekleştirildi

14 Temmuz 2023 - 00:40

Trabzon Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu "Bir Yetime Aile Olmak" paneli gerçekleştirdi.

İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz'ın moderatörlüğünde

Din Hizmetleri Uzmanı Yavuz Kurt 'Dini Referanslar Bağlamında Koruyucu Aile Olmak' sunumunu,

Sosyal Çalışmacı Süleyman Evbaşı 'Koruyucu Aile Nasıl Olunur?' sunumunu gerçekleştirdi.

Program Hasan-Ayşe Aydın çiftinin Koruyucu Aile olma konusunda tecrübe paylaşımı ile devam etti.

Koruyucu aile olma yolculuğunun bir rüya ile başladığını ifade eden Aydın 'Evlerinin maddi ve manevi yönden bereketlendiğini,himaye ettikleri yavruya ablalık ve abilik yapan evlatlarının istediği okulu kazandıklarını,kendileri için imkansız olan kutsal belde yolculuğunun bu vesile ile 3 kez nasip olduğunu ,artık 4 çocuk sahibi olduklarını söyledi.7 yıldır himayelerinde bulunan yavru ile ilgili anılarını aktaran Aydın katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Program panelistlere hediye takdimi ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri