Ardahan Camilerinde Fetih Suresi Okundu

ardahan camilerinde fetih suresi okundu

11 Ekim 2019 - 09:52

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizin barış ve selameti için başlatılan “Barış Pınarı”  Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan program doğrultusunda “Barış Pınarı” Harekâtı tamamlanıncaya kadar sabah namazı öncesinde camilerimizde “Fetih Suresi” okunacaktır.

Ardahan Merkez Camiinde sabah namazından önce düzenlenen programa Ardahan Valisi Mustafa MASATLI, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN ve diğer Kurum Amirleri ile vatandaşlar sabah namazı öncesinde şanlı Türk ordusunun başarılı olması ve harekâta destek amacıyla merkez camisinde buluştu.

Sabah namazı öncesi hatim yapılarak Fetih Suresi okunduktan sonra dua yapıldı. Müftü PEHLİVAN duasında; Vatanımızın ve ordumuzun güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemize barış gelmesi için başlatılan  “Barış Pınarı” Harekatı’nın zaferle sonuçlanması, Mehmetçiğin yurdumuza başarıyla dönmesi, Vatanımızın savunması için sınır ötesine harekât yapan Mehmetçiğimize güç ve kuvvet vermesini dileyerek duasını tamamladı.

Vali MASATLI ve Müftü PEHLİVAN namaz sonrası vatandaşlarla tokalaştı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı