Ardahan’da Filistin’li Kardeşlerimiz Için Kermes Düzenlendi.

Ardahan'da Filistin'li Kardeşlerimiz Için Kermes Düzenlendi.

filistin'li kardeşlerimiz için kermes düzenlendi.

03 Kasım 2023 - 09:50

Kermese Ardahan Valisi Sayın Hayrettin ÇİÇEK, Belediye Başkanı sayın Faruk DEMİR, İl Jandarma Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Protokolü, Siyasi Parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldılar.

Açılışta konuşan Sayın Valimiz Hayrettin ÇİÇEK, İl Müftülüğü öncülüğünde  düzenlenen "Gazze'ye Destek Kermesi"nin hayırlı olmasını ve Gazze'de İsrail'in zulmü altındaki kardeşlerimiz için bu kermes ile 'Karıncanın Nemrut'un ateşine su taşıması' misali destek oluyoruz.  Kermesi düzenleyen İl Müftülüğümüze ve destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

İl Müftüsü Karadeniz ise; mazlum ve mağdur Gazze’li kardeşlerimize Ardahan’ımızdan  dua ve nakdi yardımlarımızla destek olmak için bugün buradayız. Kermesin hazırlanmasında emeği geçen bütün Personelime ve Kur’an Kurslarımızda okuyan hanım kardeşlerime desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.