Ardahan’da Hafızlık Yarışması Bölge Finali Gerçekleştirildi

Ardahan'da Hafızlık Yarışması Bölge Finali Gerçekleştirildi

hafızlık yarışması bölge finali gerçekleştirildi

24 Mayıs 2023 - 09:50

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması” bölge finali Ardahan merkez Serhat Ulu Camisinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya Ardahan İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir ve Hanak ilçe Müftüsü Eyüp Kalkan jüri üyesi olarak katıldı.

Bölge finaline Ardahan dahil çevre illerde düzenlenen yarışmalarda birinci olan ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

Erzurum birincisi olarak yarışmaya katılan Tortum Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Alim Alacalı bölge birincisi olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Erzurum birincisi olarak yarışmaya katılan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lise öğrencisi İbrahim Budak bölge birincisi olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...