Ardahan’da Iyilik ödülleri Sahiplerini Buldu

Ardahan'da Iyilik ödülleri Sahiplerini Buldu

iyilik ödülleri sahiplerini buldu

12 Mart 2020 - 09:51

Türkiye Diyanet Vakfı'nın  “Yeryüzünde İyilik Egemen Oluncaya Kadar” sloganıyla düzenlediği “2020 Yılı 6. Uluslararası İyilik Ödülleri” kapsamında İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz tarafından ilimizde bulunan hayırsever vatandaşlara yönelik ödül töreni düzenlenmiştir.

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz tarafından düzenlenen program, Merkez Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursumuzda gerçekleştirilmiştir. Program, Ardahan Valisi Mustafa MASATLI, Ardahan Vali Yardımcısı Mehmet Naim AKGÜL, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN, Din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN açılış konuşmalarını yaptı. Ardından Vali Mustafa MASATLI günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını yaptı. 2020 Yılı İyilik Ödülleri münasebetiyle Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi izlenildi. Ardından ilimiz hayırseverlerinden olan Ahmet BALLI, Cafer AYDIN, Turan YILDIZ, Kadir AYDEMİR, Halis AKPINAR ve Efrail GÜRBULAK’a plaket takdim edildi. Hayırseverler, yapılan bu programdan memnun olduklarını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda