Antalya’da “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Münasebetiyle...

Antalya'da “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Münasebetiyle Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde Konferans Düzenlendi

“8 mart dünya kadınlar günü” münasebetiyle kepez erdem beyazıt kültür merkezinde konferans düzenlendi

12 Mart 2020 - 09:26

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde konferans düzenlendi.

Düzenlenen seminere İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Vaizler, Kuran Kursu Öğreticileri ve bayanlar katıldılar.

Program Turgut Reis Kur’an Kursunun 4-6 yaş grubu öğrencilerinin işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı ile başladı.

Programda Kur’anı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşması yapan Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu “Hoş geldiniz” dedi.

İl Müftümüz Osman Artan ise yaptığı selamlama konuşmasında, insanın Allah’ın yaratmış olduğu en güzel varlıklar olduğunu, huzurlu bir toplum ve mutlu bir ailenin ancak karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış içerisinde olmakla mümkün olacağını ifade ederek tüm hanımların kadınlar gününü kutladı.

Programa konuşmacı olarak davet edilen Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Şeyda Öztürk, “Sufi Düşüncede Kadın” konulu konferans sunumu gerçekleştirdi.

Programda Diyanet Tv’de yayınlanan İmam Hatip Liseleri Arası Münazara yarışması ; “Hatibin Kum Saati” programına katılarak 3.lük ödülünü alan Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediyeleri İl Müftümüz Osman Artan tarafından verildi.

Program Kepez İlçe Müftülüğü İlahi Korosunun gerçekleştirdiği ilahi dinletisinin ardından yapılan plaket takdimleri ve yaptığı çalışmalar nedeniyle İlimiz Müftülüğü Kadın Aile Gençlik ve Kur’an Eğitim Koordinatörü Kur'anı Kursu Öğreticisi Aysel Uygun'a 2020 yılı İyilik Ödülünün verilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret