Ardahan Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından...

Ardahan Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Düzenlenen ‘’gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’’ Tamamlandı.

ardahan il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘’gençliğe değer ara dönem kampı’’ tamamlandı.

02 Şubat 2024 - 09:50

30 Ocak – 1 Şubat 2024 tarihleri arasında Serhat Ulu Camii Gençlik Merkezinde  gerçekleşen kampa kız ve erkek öğrenci olmak üzere toplam 30 Öğrenci katıldı.

Düzenlenen kampta milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, oyunlar, kitap okuma ve sohbet halkaları gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi.

Öğrenciler için düzenlenen kapanış programına katılan İl Müftüsü Adem KARADENİZ  kampa katılan öğrencilere  hediyelerini  vererek tavsiyelerde bulundu.

İl Müftüsü KARADENİZ; Kamp süresince geçirdiğiniz bu üç günü dolu dolu yaşayarak buradan güzel şeyler öğrenerek ayrıldığınızı umut ediyor ve sizleri kampa gönderen ailelerinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi