Adana’da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına Yoğun Ilgi

Adana’da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına Yoğun Ilgi

adana’da gençliğe değer ara dönem kampına yoğun ilgi

02 Şubat 2024 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, müftülüklerce "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenleniyor.

Bu kapsamda Çukurova İlçe Müftülüğüne bağlı Mehmet Ali Baytan Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu'nda erkek öğrenciler için, Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu'nda ise kız öğrenciler için "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı'nı ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Müftü Taşcı “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın millî ve manevî değerlerine bağlı olarak yetişmesi bizim en öncelikli vazifemizdir. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın riyâsetinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Adanamızda da düzenlenen bu kampa fedakarlık göstererek katılım sağlayan bütün öğrencilerimize, ailelerine, kampta emeği geçen hocalarımıza ve çalışanlarımıza, maddî manevî destek veren hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretlerde Müftü Taşcı’ya Çukurova İlçe Müftü Vekili Mehmet Güngör eşlik etti.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, ilçe gençlik koordinatörleri, manevî danışmanlar, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Üç gün sürecek olan kampta sportif ve sosyal etkinlikler, maneviyât istasyonu, kitap okuma, seminerler, şiir, tiyatro, sinema, mûsikî gibi faaliyetler yapılacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi