Adana’da Genel Müdür Kondi Sabancı Merkez Camii’nde Cemaat Ile...

Adana'da Genel Müdür Kondi Sabancı Merkez Camii’nde Cemaat Ile Buluştu

genel müdür kondi sabancı merkez camii’nde cemaat ile buluştu

27 Mart 2024 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Adana’da Cuma namazı öncesi Sabancı Merkez Camii’nde vaaz verdi.

Genel Müdür Kondi vaazında “Cenâb-ı Hak içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayımızı her birimizin hakkında hayırlara vesile eylesin. İbadetlerimizi kabul buyursun. Rabbim mübarek Ramazan ayı hürmetine zulüm altında olan Doğu Türkistanlı, Filistinli kardeşlerimizden yardımını esirgemesin. Mazlum ve mağdur coğrafyaların en kısa zamanda esaretten kurtulmalarını nasip eylesin.” dedi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı hutbeyi îrâd ederken, Genel Müdür Kondi ise Cuma namazını kıldırdı.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Mehmet Taşcı ile birlikte, edâ edilen Cuma namazının ardından cami cemaati ile hasbihâl etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri