Adana’da Hüsn-i Tilâvet Kursu Kursiyer Seçme Sınavı Yapıldı

adana’da hüsn-i tilâvet kursu kursiyer seçme sınavı yapıldı

29 Şubat 2024 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığımızca cami ve Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin Kur’an tilâveti ile ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun güzel bir edâ ile okumalarını sağlamak amacıyla Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinde 15 Nisan – 25 Ekim 2024 tarihleri arasında “Hüsn-i Tilâvet Kursu” düzenlenmesi planlanmıştı.

Bu kapsamda Adana İl Müftülüğünde Hüsn-i Tilâvet Kursu Kursiyer Seçme Sınavı yapıldı.

Sınavda Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Yüksel Demirkoparan'ın başkanlığında, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mehmet Cin ile Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'dan oluşan komisyon görev yaptı.

Sınav sonucunda ilimize verilen 4 kişilik kontenjan neticesinde başarılı olan personeller 15.04.2024 - 25.10.2024 tarihleri arasında Gaziantep H. Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde açılacak olan Hüsn-i Tilâvet kursuna katılacaklar.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri