Bilecik’de Bilecik’te ’hüsn-i Tilavet Kursu’ Kursiyer Seçme...

Bilecik'de Bilecik’te 'hüsn-i Tilavet Kursu' Kursiyer Seçme Sınavı Yapıldı

bilecik’te 'hüsn-i tilavet kursu' kursiyer seçme sınavı yapıldı

29 Şubat 2024 - 10:35

Denizli Dini İhtisas Merkezinde yapılacak "Hüsn-i Tilavet Kursu" programına katılacak din görevlileri seçme sınavında ter döktü.

Diyanet İşleri  Başkanlığınca, Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, Dini Yüksek İhtisas/Dini İhtisas Merkezlerinde 24 hafta süreli "Hüsn-i Tilavet Kursu" düzenlenecek.

Bilecik İl ve İlçe  Müftülükleri bünyesinde görev yapan 12 din görevlisi, 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan "2024 Yılı Hüsn-i Tilavet Kursu" na katılabilmek için İl Müftülüğünde düzenlenen seçme sınavına katıldı.

Eskişehir Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş başkanlığında yapılan sınavda, Eğitim Görevlisi Selçuk Arap ve  Bilecik İl Müftü Yardımcısı Hatice Geçgelen komisyon üyesi olarak görev aldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri