Bilecik’de Din Görevlileri Ve Müftülük Personeli Iftarda...

Bilecik'de Din Görevlileri Ve Müftülük Personeli Iftarda Buluştu

din görevlileri ve müftülük personeli iftarda buluştu

23 Mart 2024 - 10:35

Bilecik Müftülüğü tarafından Din görevlileri ve daire personeline yönelik iftar programı düzenlendi

Programa İl Müftüsü Ali Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Lütfü Aydın, Müftü Yardımcıları, din görevlileri ve daire personeli katıldı.

Kayıboyu Toplantı Salonunda düzenlenen iftar programı, Osmanlı Hafızlık Kuran Kursu Öğreticisi Ünal Şipal’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Ali Erhun, verilen iftar yemeğinin personelimizin kaynaşmasına, birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu söyledi. Başkanlık Vaizi Lütfü Aydın’a, Müftülük personeline ve din görevlilerine iftar programı sonunda teşekkür etti.

Ramazan ayında vaaz ve irşat hizmeti için ilimize gelen Başkanlık Vaizi Aydın, Diyanet İşleri Başkanlığının faaliyetlerine değinerek günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri