Bilecik’de Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu Miniklerinden örnek...

Bilecik'de Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu Miniklerinden örnek Davranış

yediler 4-6 yaş kur’an kursu miniklerinden örnek davranış

26 Mart 2024 - 10:35

Müftülüğümüze bağlı Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’deki kardeşleri için bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destekler artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Bilecik İl Müftülüğü Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler de kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyasına destek oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi adına Filistin’e göndermek üzere kumbaralarını miniklerden teslim alan Bilecik İl Müftümüz Ali Erhun, " Filistin’deki kardeşleriniz için dua edip onlara harçlıklarınızla destek olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum çocuklar. Hayatınızda hep paylaşın, başkalarına yardımcı olun, arkadaşlarınıza destek olun. Böyle davranırsanız hayatınız hep bereketle dolar. Kumbaralarınızı Filistin’deki kardeşleriniz için bağışladınız. Ben bu hassasiyetlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.” Dedi.

Öte yandan kurstaki sınıfları gezen Müftü Ali Erhun, öğrencilerin derslerini dinleyerek kurs öğreticileri Fatma Eli Özkul ve Şükriye Yılmazdan eğitim faaliyetleri hakkında bildi aldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri