Bilecik’de Kardeş şehir Müftüleri Ilimizde Ağırlandı

Bilecik'de Kardeş şehir Müftüleri Ilimizde Ağırlandı

kardeş şehir müftüleri ilimizde ağırlandı

04 Nisan 2024 - 10:35

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “2024 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” kapsamında Eskişehir ve Sakarya İl Müftüleri ile Bursa İl Müftü Yardımcıları; Gemlik, Nilüfer ve Osmangazi İlçe Müftüleri ilimizde misafir edildi.

İl Müftümüz Ali Erhun’un davetlisi olarak ilimize gelen Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Bursa İl Müftü Yardımcıları Nurullah Koçan, Faruk Güneş ve Ömer Ayan, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun ve Nilüfer İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız ile Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ çeşitli camilerimizde vaaz ve irşad faaliyetlerinde bulundular.

Misafir Müftüleri Şeyh Edebali Türbesine götüren İl Müftümüz Ali Erhun, Osmanlı Tarihi Şeridini gezdirerek bilgi verdi.

Teravih namazının ardından Bilecik Diyanet Gençlik Merkezinde toplanan il müftüleri, Ramazan ayının önemi ve programların değerlendirilmesi üzerine sohbet ettiler.

Program dahilinde Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek Kayıboyu Camii, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık Şerifpaşa Camii, Bursa İl Müftü Yardımcıları Nurullah Koçan Balahatun Camii, Faruk Güneş Osmangazi Camii ve Ömer Ayan Hamidiye Camii, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun Dedeoğlu Camii, Nilüfer İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız Hamidiye Camii ve Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ Yediler Camiinde vaaz ederek cemaatimize hitap ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı