Bilecik’de Il Müftümüz Ali Erhun, Kariyer Günleri...

Bilecik'de Il Müftümüz Ali Erhun, Kariyer Günleri Buluşmasında Gençlerle Bir Araya Geldi.

il müftümüz ali erhun, kariyer günleri buluşmasında gençlerle bir araya geldi.

20 Mart 2024 - 10:35

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Kamu-Öğrenci Buluşmasının bu haftaki konuğu İl Müftümüz Ali Erhun oldu.

19 Mart 2024 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Kamu-Öğrenci Buluşma Serileri kapsamında İl Müftümüz Ali Erhun, öğrencilerle buluşarak Kariyer Söyleşisi gerçekleştirdi.

Eğitim süreçlerine ve kariyerine yönelik bilgilendirme yapan Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğünün faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu

 

Öğrencileri Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde istihdama ve kariyer yapmaya davet eden Müftü Ali Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığının dini, sosyal, kültürel alanlarda ve yurt dışında sunduğu olanaklarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

BŞEÜ öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. H. Tezcan UYSAL, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Lokman Bedir ve akademisyenler katıldı.

Programın sonunda İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Lokman Bedir tarafından öğrenciler adına İl Müftümüz Ali Erhun’a plaket takdim edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri