Diyarbakir’da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur’an Kursu...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur'an Kursu Ziyaretleri Kapsamında; Yenişehir Ilçe Müftülüğü'ne Bağlı Sofuoğlu Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti.

il müftüsü celal büyük, kur'an kursu ziyaretleri kapsamında; yenişehir ilçe müftülüğü'ne bağlı sofuoğlu kur'an kursu'nu ziyaret etti.

04 Nisan 2024 - 12:15

İl Müftüsü Celal Büyük, Kur'an Kursu Ziyaretleri kapsamında;

Yenişehir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Sofuoğlu Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Kurs Yönetici ve Öğreticilerinden yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan İl Müftüsü Büyük, öğrencilerle birlikte iftar sofrasına oturdu.

İl Müftüsü Büyük, "Kuran-ı Kerim muhafızı olan kıymetli hafız öğrencilerimiz ve öğreticilerimiz ile bu manevi atmosferi paylaşmaktan ve bu bereketli sofrada bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Düzenlenen ziyaret, iftardan sonra öğrencilerle yapılan hasbihal ile sona erdi.

Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcıları Mahsum Hamzaoğlu, Mehmet Sani Akın, Mehmet Demir, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay, Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş ve Yenişehir İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik eşlik etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı